NAJMLAJŠE JE OBDAROVAL BOŽIČEK
b_200_200_16777215_00_images_stories_novice_Bozicek-107.jpg FOTOGRAFIJE - V prostorih društva smo 18, decembra imeli pravi živ žav. Kako tudi ne, saj je malčke naših članov in sodelavce v obiskal Božiček in jim prinesel zvrhan koš daril. Spremljale so ga tudi dijakinje 3.a razreda srednje vzgojiteljske šole, ki so radovednim otrokom uprizorile pravljico »KONEC DOBER, VSE DOBRO.« To je pravljica o živalih, ki so imele velike težave pri izbiri imen. Ena bi bila rada to, druga to, ampak na koncu se le izedinile in poštar pri dostavi pisem ni imel več težav.
b_200_200_16777215_00_images_stories_novice_Bozicek2-07.jpgNaši malčki so seveda z velikim zanimanjem spremljali njihovo zmešnjavo, ki jo je spremljala glasbena skupina, toda male glavice so se vse bolj pogosto obračale proti vratom, kjer naj bi se prikazal Božiček. No, končno je prišel tudi trenutek, ki so ga najbolj pričakovali. Božiček je prišel, jih pozdravil in povprašal, če so bili pridni, vsakemu posebej izročil lepo darilo in obljubil, da bo prihodnje leto spet prišel.