NA ŠAHOVSKEM TURNIRJU TRETJI
b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Sah-l.jpgDruštvo paraplegikov severne Štajerske je v okviru športnih programov in podpori Zveze paraplegikov Slovenije 22. novembra organiziralo meddruštveni šahovski turnir. Enaindvajset šahistov iz DP Istre in Krasa, DP ljubljanske pokrajine, DP jugozahodne Štajerske, DP Prekmurja in Prlekije ter domačega društva, se je v prostorih Taborke v Mariboru pomerilo v hitropoteznem šahu. Šahisti in ena šahistka so tekmovali v ekipni in posamični konkurenci. Ekipa našega društva (Jože Plejnšek, Zlatko Bernašek, Milan Zlobko) je osvojila tretje mesto, tretje mesto pa je med enaindvajsetimi tekmovalci osvojil tudi naš šahist Jože Plejnšek.
Tekmovanje je brez večjih zapletov vodil arbiter Boris Perkovič.