MLADI IZ AKTIVA SO SE ZBRALI V KOLOSEJU
b_200_0_16777215_00_images_stories_novice_Mladi-kolosej.jpgAktiv mladih, ki ga vodi Rok Bratovž je dejaven skozi vse leto. Spomladi pripravijo nekajdnevno srečanje v našem domu v Semiču in organizirajo kakšen izlet, poleti se odpravijo za nekaj dni na Pacug, kjer se predajajo sončnim žarkom in kopanju, jeseni se srečajo z mednarodnimi prostovoljci, zima pa je primerna za obisk kakšne dobre kino predstave.
In tako je bilo tudi zadnjega novembra, ko so se zbrali v ljubljanskem Koloseju. Ob pijači so malo posedeli in si izmenjali različne izkušnje, nato pa si ogledali vsak svoj film. Nekateri so se pripeljali s svojimi avtomobili, nekatere pa je pripeljal voznik Tomaž s društvenim kombijem.