LETOŠNJE SLOVO OD STAREGA LETA

FOTOGRAFIJE - b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Kongo-1.jpgPrišel je prednovoletni čas in z njim najdaljša noč, ko bomo staremu letu pomahali v slovo. b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Kongo-2.jpgNo, člani našega društva smo to družno storili že 22. decembra v gostišču Kongo v Grosupljem, ko smo skušali pozabiti vse, kar se nam je v odhajajočem letu slabega zgodilo. Slavko Krajnc in njegova ekipa pa so se tudi tokrat potrudili in nam pripravili resnično lep, pester, zanimiv in zabaven večer. In to nam je ob voščilu in kratkem nagovoru zaželel tudi predsednik društva Gregor Gračner.

Zabaval nas je duo »MILITONI,« ki ga sestavljata dijaka iz ZUIM-a. Res sta dobro igrala in prepevala ter na plesišče vabila številne plesalce. Tudi tokrat so nas razveselile in očarale simpatične plesalke plesne skupine Eve, navdušila pa še trebušna plesalka Staša. Za posebno presenečenje pa je poskrbel pevec Ivan Hudnik, ki nam je zapel nekaj svojih popularnih pesmi – med njimi prav gotovo najlepšo – »Dva novčiča.« Seveda brez bogatega srečelova ni šlo, pri razdeljevanju bogatih dobitkov pa so pomagale: Anja, Jana, Viktorija, Romana in Anita. No, za nameček pa so nekateri preizkušali še srečo v igralnici.
Povemo naj še, da v gostišču Kongo vedno poskrbijo, da se pri njih dobro in udobno počutimo.