SILVESTROVANJE V GOSTIŠČU KONGO

b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Silvestrovanje.jpg

Paraplegiki našega društva smo staremu letu v slovo pomahali že v soboto 16. decembra na skupnem silvestrovanju v gostišču Kongo v Grosupljem. Na slabe trenutke v letu 2006 smo pozabili ob poskočnih vižah tria LITIJSKI ODMEV, plesno navijaške skupine LADIES, plesne skupine EVE, trebušni plesalki Staši, kolesu sreče, bogatem srečelovu in obisku igralnice. Tokrat se je v Kongu zbralo rekordno število naših članov in svojcev. "In prav je tako," je v pozdravnem nagovoru poudarli predsednik društva Gregor Gračner. Bilo je resnično lepo in pestro. Vsi nastopajoči so več kot upravičili naša pričakovanja, zato je prav, da se zahvalimo Slavku Krajncu, ki je s svojo ekipo imel v rokah vse organizacijske niti. FOTOGRAFIJE -