KEGLJAŠKI IN ŠAHOVSKI TURNIR V LITIJI
b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Kegljanje.jpgDevetega decembra 2006 je na kegljišču v Litiji v organizaciji našega Društva in podpori Občine Litija ter Zveze paraplegiko, potekal že 17. kegljaški turnir za paraplegike in tetraplegike. Udeležilo se ga je več kot 50 kegljačic in kegljačev iz vseh pokrajinskih društev. Nastopili so v ekipni, posamični in veteranski konkurenci.
Hkrati je v prostorih gostišča Kovač potekal tudi hitro-potezni šahovski turnir po švicarskemu sistemu.  FOTOGRAFIJE
Na črno-belih poljih se je tokrat pomerilo trinajst šahistov in le ena šahistka. To je bila Jožica Kerč, ki iz DP jugozahodne Štajerske, ki je bila na turnirju najmočnejša in je pometla z vso moško konkurenco.
Kegljače in šahiste je nagovoril nekdanji župan Občine Litija Mirko Kaplja in najboljšim podelil pokale in praktične nagrade, ki so jih prispevali Litijski donatorji. Tekmovalce je nagovoril tudi predsednik društva Gregor Gračner in jim čestital za dosežene rezultate. Tudi tokrat so bile vse organizacijske niti v rokah našega člana Franca Cilenška iz Litije.
Naše kegljačice in kegljači so izvrstno nastopili, saj so v ekipni konkurenci osvojili prvo in tretje mesto, v moški in ženski konkurenci pa prvi mesti.
REZULTATI
KEGLJANJE EKIPNO: