ESCIF poslala že tretjo pošiljko zaščitnih maskESCIF (The European Spinal Cord Injury Federation (članica je tudi Zveza paraplegikov Slovenije) se je ponovno hitro odzvala in naši krovni organizaciji poslala že tretjo pošiljko zaščitnih mask. Tokrat je Zveza prejela tako navadne kirurške, kot FFP2 maske. Maske so namenjene osebam z visoko poškodbo hrbtenjače (tetraplegikom), ki potrebujejo vsakodnevno nego ali pomoč, so v skupini visokega tveganja za okužbo s koronavirusom, imajo oslabljen imunski sistem in težave z dihanjem. Cilj projekta je tem osebam pomagati tako, da se gospodinjstvom te skupine zagotovi zadostno količino medicinskih mask za negovalce, asistente, terapevte... Če sodite v opisano skupino in potrebujete zaščitne maske, lahko pišete na info@zveza-paraplegikov.si ali pokličete na 01 43-27-138. Zaloga mask je omejena.

92039456